Cadde Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı!

Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı!

04.05.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

ABD'li aktris Sharon Stone, 2005 yılında Andy Garcia ile 'Kurtlar Vadisi' dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Hollywood yıldızı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Sette kimse İngilizce konuşmuyordu" demişti. Stone'un gündem olan sözlerine, fenomen dizinin senaristi Bahadır Özdener’den yanıt geldi.

Bahadır Özdenerden Sharon Stonea Kurtlar Vadisi cevabı

TRT World'de yayınlanan 'Turkish Tea Talk with Alex Salmond' (Türk Çayı Sohbeti) programına konuk olan Sharon Stone, yıllar önce konuk oyuncu olduğu Kurtlar Vadisi hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı

"HİÇBİR ŞEY ANLAMADIK"

66 yaşındaki yıldız, "Bize cömert bir ücret ödendi. Andy (Garcia) ile sete gittik. Bizden başka kimse İngilizce konuşmuyordu. Türkçe sorularına İngilizce cevap veriyorduk, karşılığı yine Türkçe oluyordu. Ne yaptığımızı bilmiyorduk, kaybolmuş gibiydik. Hiçbir şey anlamadık" demişti.

Bahadır Özdenerden Sharon Stonea Kurtlar Vadisi cevabı

Kurtlar Vadisi setinde yönetmen haricinde herkesin İngilizce bildiğini, senaryonun da İngilizce yazıldığını dile getiren senarist Bahadır Özdener, ABD'li oyuncunun açıklamasına anlam veremediğini söyledi.

Bahadır Özdenerden Sharon Stonea Kurtlar Vadisi cevabı

"NECATİ ŞAŞMAZ'IN İNGİLİZCESİ KUSURSUZDUR"

Senaryonun tamamı İngilizceydi. Sette İngilizce bilmeyen tek kişi yönetmenimiz Serdar Akar’dı. Zaten set ekibinin tamamı Amerikalıydı. Necati (Şaşmaz) Abi’nin İngilizcesi de kusursuzdur çünkü uzun yıllar Amerika’da yaşadı. Sharon Stone’la o dönem uzun uzun sohbet ettik. Hatta senaryonun kalitesinden ve entelektüel seviyesinden bahsetti. Şahit gösterdiği Andy Garcia da daha sonra İstanbul’a gelip, tekrar Kurtlar Vadisi'nde oynadı. Şimdi neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum.

Bahadır Özdenerden Sharon Stonea Kurtlar Vadisi cevabı

ÖNCE KANADA, SONRA ABD

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı, Sharon Stone ile öpüşme sahnesinde kamera karşısına geçmişti. 20'li yaşlarında kısa süre Kanada'da kalan Necati Şaşmaz, daha sonra altı yıl boyunca ABD'de yaşamıştı.

Bahadır Özdenerden Sharon Stonea Kurtlar Vadisi cevabı