Cadde Burcu Esmersoy'un nazar korkusu! 'Bir şey söylemek istemiyorum'

Burcu Esmersoy'un nazar korkusu! 'Bir şey söylemek istemiyorum'

01.05.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün İstinyePark'da görüntülendi. Daha önce eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, nazar korkusunu bir kez daha dile getirdi.

Burcu Esmersoyun nazar korkusu Bir şey söylemek istemiyorum

Geçtiğimiz eylül ayında iki yıldır birlikte olduğu Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, düğünden sonra nazara geldiklerini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, açıklamalarıyla dikkat çekmişti.

Evlilik teklinin geldiği İtalya'da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül'de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yapmıştı.

"BU DÜĞÜN SADECE KARDEŞİM İÇİN YAPILDI"

Düğünde basın mensuplarının röportaj isteğini kırmayıp, eğlencesini yarıda kesen Esmersoy, "İkinci düğünümüzü yapıyoruz. Bodrum'da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, orada düğün olmayacak. İtalya'ya gelemeyen arkadaşlarımız için burada da düğün yapalım istedik. Kız kardeşim normalde İtalya'ya gelecekti ama ayağını burktuğu için gelemedi. Bu düğün sadece onun için yapılmış gibi oldu aslında" demişti.

Haberin Devamı

OBJEKTİFLERE TAKILDI

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün İstinyePark'da görüntülendi. Ünlü sunucu, spor sonrası kahve keyfi yaptığını dile getirerek Nazım Akmandil ile olan evliliği hakkındaki soruları da yanıtladı.

"NAZARDAN KORKUYORUM"

Esmersoy, “Evliliğim çok güzel ama nazardan korkuyorum. Şu sıralar sosyal medyadan çok açıklamalar yaptım. Çok mutluyuz ama artık nazar değer diye bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Burcu Esmersoyun nazar korkusu Bir şey söylemek istemiyorum