Cadde Ekin Türkmen'den dikkat çeken sözler! 'O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın'

Ekin Türkmen'den dikkat çeken sözler! 'O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın'

03.05.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ekin Türkmen, önceki gün Bebek’te görüntülendi. İşçilerin 1 Mayıs'ını kutlayan oyuncu "Ben işçi değilim, serbest çalışan biriyim. Keşke işçi olsaydım” dedi. Güzel oyuncu, sektör hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekin Türkmenden dikkat çeken sözler O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi' dizisinde Melike Hatun karakterini canlandıran Ekin Türkmen, önceki gün Bebek’te kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Son dönemde yayınlanan dizilerle alakalı konuşan oyuncu, "Sevdiğimiz işler de var anlam veremediğimiz işler de var. 'Bahar' ve 'Yargı' çok güzel, inanılmaz işler olmuş" diye konuştu.

İzmir’deki sahip olduğu yurt ile alakalı konuşan Türkmen, "Kız kardeşim işletiyor orayı, fena değil, yaşıyoruz” dedi. Yurt için her şeyi yaptım diyen Türkmen, "Boyasını da yaptım, temizliğini de yaptım. Çalışan birini bulana kadar baya uğraştık. Mutfağına da girdim, ailecek her şeyini yaptım. Yurt için boya yaptım. Muhasebe işlerinden hiç anlamam. Tamirattan iyi anlarım” şeklinde konuştu.

"ZAMANLA OYUNCULUK TARZI DEĞİŞİYOR"

Yeni nesil oyuncuların estetik haberleriyle alakalı ise ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

O konuda aklım çok karışık. Ben ilk oyunculuğa ilk başladığımda eski tiyatro oyunculuğu diye bir şey vardı. Onların oyunculukları büyük gelirdi, bu çok büyük oynuyor derdik. Zamanla oyunculuk tarzı değişiyor, yeni nesil oyuncuların çoğunun mimiği yok. Estetikleri maximumda. İzleyici seviyor ben anlamadım. Demek ki buda değişti, izleyici böyle seviyor. Ben anlamıyorum. Hepsi bir tip gibi oldu. İhtiyacı olan insanların yaptırmasına karşı değilim, ufak kusurlar yapılabilir ama bir şeye benzemek istiyorlar. Bu Barbie sendromu diye bir şey var. Biz çocukken Barbielerle büyütüldük ya bu bizim bilinç altımıza işliyormuş, biz öyle olmak istiyoruz, kusursuz. Barbie formlarında, 90-60-90. Böyle çekik gözler falan. O psikolojik bir şeymiş belki ona kapıldık.

"OYUNCULUKTA BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Haberin Devamı

'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu, "Bu sektör buna mı empoze ediyor, oyuncuları?" sorusuna, "Oyunculukta böyle bir şey yok. Televizyon starlığı diyorsan evet bunu empoze ediyor ama oyunculukta en büyük isimlerden Nuri Bilge Ceylan’ın filminde oynayacaksan o estetiklerle oynayamazsın. Bu oyunculuğa giren bir şey değil” yanıtını verdi.

Ekin Türkmenden dikkat çeken sözler O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın

"BİR SÜRÜ BÜTÜNÜN BİR ARAYA GELMESİ LAZIM"

Yapımcıların sosyal medya takipçi sayısına göre oyuncu seçimleriyle alakalı konuşan Türkmen, "Şahsına söylemiyorum ama Türkiye’nin en ünlü iki ismi dizi yaptı. En ünlü ve takipçileri çok fazla isimleri tahmin edersiniz ve reyting almadı. O yüzden bir oyuncunun güzelliği yakışıklılığı yada takipçi sayısı önemli değil. Bir sürü bütünün bir araya gelmesi lazım. Seneryonun yönetmenin hepsi bir arada olunca oluyor. Sadece takipçi sayısı olsaydı Kıvanç ile Serenay’ın işi reyting rekorları kırıyordu. Çokta iyi oyuncular. İkisinin de oyunculuğunu beğeniyorum” dedi. Özel hayatında kimsenin olmadığını söyleyen oyuncu "Hayırlısı, inşallah olur." diye konuştu.

Ekin Türkmenden dikkat çeken sözler O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın