Cadde Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor!

Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor!

03.05.2024 - 14:46 | Son Güncellenme:

Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, sosyal medyadan canlı yayın açtı. Erbil ile ilişkisini maddiyat için sürdürdüğü yönünde suçlamalarla karşılaşan Ceylan, canlı yayında yaptığı açıklamayla kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil (67) ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ceylan, ayrılığın ardından "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" demişti.

Haberin Devamı

"Dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu" diyen Ceylan ile Erbil ayrılığa uzun süre dayanamayarak, 2024'ün ilk günlerinde tekrar bir araya gelmişti.

Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor

"TEKRAR EVLENMEK İSTERİM"

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Mali, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda evliliğe yeşil ışık yakarak, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar" şeklinde konuşmuştu.

Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor

Tüm bunların ardından ünlü çiftin dün çıkan haberlere göre dini nikah kıydığı öğrenilmiş ve bu beklenmedik hamle kısa sürede magazin gündemine oturmuştu.

Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor

"PARA MEVZUSU OLSAYDI BU KONUMA ASLA DÜŞMEZDİM"

Haberin Devamı

Bu haberin üzerine dün akşam açtıkları yayında Gülseren Ceylan bazı açıklamalarda bulundu. Sevgilisiyle birlikte canlı yayın açan Ceylan, şöyle konuştu:

Eski ilişkilerimde hep en çok beni sevmişlerdi, ya da en çok benimle ciddi olmuşlardı. Kişinin geçmişine çok önem veririm, en çok beni sevmeli. Mali dört kişiyle evlendi, benimle evlenmiyor! Para mevzu olsaydı, bu konuma asla düşmezdim ve ondan ayrılırdım! Onu sevdiğim için buradayım. Dört kişiyle evlenmiş adam benimle evlenmiyorsa, ilişkimiz para için olsaydı ondan ayrılırdım. Ama sevdiğim için gidemiyorum.

Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor

"BİR ŞEY ANLADINIZ MI?"

26 yaşındaki sevgilisinin bu sözlerinin üzerine kameraya dönüp "Bir şey anladınız mı?" diye soran Mehmet Ali Erbil'in yayındaki tavırları ise dikkat çekti.