Turkish Airlines Euroleague EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi

EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi

25.04.2024 - 23:22 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Kostas Sloukas'ın yıldızlaştığı maçta Yunan ekibi galibiyete ulaştı.

EuroLeaguede Kostas Sloukas alev aldı Ergin Atamanın Panathinaikosu Maccabiyi devirdi

Turkish Airlines EuroLeague’de Playoff heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, OAKA’da Playoff 2. maçında Maccabi'yi konuk etti.

Haberin Devamı

İlk maçı kaybeden Yunan ekibi taraftarlarının da desteğiyle parkeden 95-79′luk skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Panathinaikos, seride durumu 1-1’e getirdi.

Seride üç galibiyete ilk olarak ulaşan taraf, adını Final Four’a yazdırmış olacak.

SLOUKAS ALEV ALDI

Karşılaşmaya ise Kostas Sloukas damgasını vurdu. Yıldız oyun kurucu 28 sayıyla kariyer rekorunu kırdı ve galibiyette önemli rol oynadı.

Maccabi’de ise Lorenzo Brown'un 18 sayı, 2 ribaund, 8 asistlik performansı takımına yetmedi.

'FARKI TÜM AVRUPA GÖRDÜ'

Maçın ardından konuşan Ergin Ataman, şu sözlerle karşılaşmayı değerlendirdi:

İlk çeyrekte iyi savunma yapmadık. İkinci çeyrekten itibaren iyi basketbol oynamaya başladık. Özellikle Sloukas hücumu müthiş kontrol etti, sayıları ve asistleriyle fark yarattı. Papapetrou da çok iyi bir iş çıkardı. İlk çeyrekten sonra her şey çok iyiydi, hakem yönetimi de gayet iyiydi. Bence iki takım arasındaki farkı tüm Avrupa gördü. İki gün önce ‘bu seriyi kazanacağız’ dedim çünkü takımıma çok güveniyorum, sezon boyunca takımımın Maccabi‘den daha iyi olduğunu gördüm.

Yazarlar