Turkish Airlines Euroleague Sarunas Jasikevicius: Neleri yanlış yaptığımıza bakacağız!

Sarunas Jasikevicius: Neleri yanlış yaptığımıza bakacağız!

04.05.2024 - 00:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco maçından sonra konuştu.

Sarunas Jasikevicius: Neleri yanlış yaptığımıza bakacağız

EuroLeague play-off serisi 4'üncü maçında Monaco'ya mağlup olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sözlerine Monaco’yu tebrik ederek başlayan Sarunas Jasikevicius, "Maçın sonunda yaşanan olaylardan dolayı özür dilerim. Bu bizim tablomuz değil. Kendi hatalarımıza bakmamız gerekiyor. Bugünün sorumluluğunu üzerimize almalıyız. Takım olarak iyi bir performans gösteremedik. Topu gerekli şekilde kullanamadık, hücumda iyi değildik. Oyuncular, topu eline alıp problemleri çözmek istedi gibi gözüktü. Bu negatif taraftı. Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama 5’inci maç var. Oyuncularıma, benim kahramanlarım olduklarını söyledim. Şimdi video analizde neleri yanlış yaptığımıza bakacağız" diye konuştu.

Asist sayılarına bakıldığında iyi bir takım oyunu oynamadıklarının ortaya net bir şekilde çıktığını söyleyen tecrübeli başantrenör, "Takım gibi oynamadık. Topu çok fazla elimizde tuttuk. Çok iyi mücadele ettik. Bireysel oyunumuz takım oyununa dönemedi. Sabırsız bir oyun ortaya koyduk" şeklinde konuştu.