Cadde 'Bu evlilik yürümez' haberi canını sıktı!

'Bu evlilik yürümez' haberi canını sıktı!

03.05.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşklarla adını duyuran işletmeci Umut Evirgen, yine bir oyuncu olan Alina Boz'la dünyaevine girmişti. Haklarında 'boşanıyorlar' haberi çıkan ünlü çiftten Evirgen, çok konuşulan iddiaya açıklık getirdi.

Bu evlilik yürümez haberi canını sıktı

Alina Boz ile Umut Evirgen, geçtiğimiz aralık ayında Emirgan’da demirli olan Halas Gemisi’nde gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

Çiftin yakın dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törende; Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken, Evirgen’in şahitleri Özge Özpirinçci ve Fatih Terim olmuştu.

Bu evlilik yürümez haberi canını sıktı

"BENİM BİR KOCAM VAR"

İkili, önceki akşam Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. 'Tereddüt Çizgisi' filminin ilk gösterimine giden çiftten Boz, basın mensuplarından dikkat çeken bir ricada bulundu.

Her şey yolunda. Evlilik çok iyi gidiyor. Sizden ricam var; beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var. Onunla çekerseniz sevinirim.

Bu evlilik yürümez haberi canını sıktı

"BİZ ÇOK MUTLUYUZ"

Nikâh öncesi ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle magazin gündeminden düşmeyen Umut Evirgen, haklarında çıkan 'boşanma' haberlerine yönelik tepkisini dile getirdi.

Bu evlilik yürümez haberi canını sıktı

35 yaşındaki işletmeci, "Arkadaşlar kim olduğunu bilmiyorum ama internette saçma sapan haberler dolaşıyor. 'Umut ve Alina boşanıyor! Bu evlilik yürümez' gibi saçma sapan... Böyle haberlerin aslı yok, biz çok mutluyuz. Bu tür haberlere itibar edilmesin, görünce canım sıkılıyor" dedi.

Bu evlilik yürümez haberi canını sıktı