Cadde Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama

01.05.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi kısa süre önce sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü popçu, çok konuşulan iddia hakkında ilk kez konuştu.

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor Hadiseden ilk açıklama

Hadise, yüzü olarak araba markasının Beşiktaş'ta gerçekleşen davetinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

"ÇOK İYİ ŞOFÖRÜM"

Araba kullanmayı sevdiğini belirten 38 yaşındaki şarkıcı "Size yakalanmamak için her yere gitmiyorum ama araba kullandığım anlar oluyor. Arabada müzik açıp gezmeyi seviyorum, çok iyi şoförümdür, en çok keyif aldığım şey de Boğaz köprüsünden geçmek" dedi. İstanbul trafiği tam bir felaket, herkesin çok agresif olması beni çok korkutuyor. Gerçekten çok dikkat etmemiz lazım" dedi.

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor Hadiseden ilk açıklama

"GÖRÜNTÜLER KARŞISINDA AĞLADIM"

15-16 yaşında Belçika’da katıldığı 'Idool 2003' programının yayınlandığı VTM kanalında yayınlanacak müzik yarışmasında jüri koltuğuna oturacak olan Hadise, "Çok değerli bir teklif. Yarışmacı olarak katıldığım programa yıllar sonra jüri üyesi olmam benim için tarif edilmez bir duygu. Önümüzdeki hafta başlıyor. Annemle birlikte izleyeceğim ilk bölümü. Benim de daha görmediğim yıllar önce çekilmiş görüntüleri hazırladılar. Çok duygulandım bu görüntüler karşısında ve bir tanesinde ağladım. 15-16 yaşında hayallerinin peşinden koşan genç bir kızın çok çalışıp asla pes etmeyerek bu seviyelere gelmesi beni hem duygulandırdı hem de ağlattı. Çalışmayı seven bir kadınım, asla pes etmem. Mesleğimi aşkla yapıyorum, benim gerçek aşkım sahneler" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor Hadiseden ilk açıklama

Haberin Devamı

"LUCAS YAKIN ARKADAŞIM"

Daha önce adı Galatasaray oyuncusu Lucas Torreira ile anılan Hadise, "Torreira ile birlikte olduğunuz dedikodusu doğru mu?" sorusuna, "Aşk deyince de ben bee! Lucas beni dinlemeye geldi, çok yakın arkadaşım. Ben de maçlara gidiyorum, maç izlemekten keyif alıyorum. Çok huzurlu oluyorum maç izleyince, önemli bir maç varsa izlemesi bana keyifli geliyor" yanıtını verdi.

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor Hadiseden ilk açıklama

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, "Hayatımda kimse yok. Hayatımda aşk yok, tekrar söyleyeyim aşk yok. Kendimle çok mutlu olduğum bir dönemdeyim. Her aşk da iyi gelmiyor maalesef, partneriniz size her konuda destek oluyorsa, sizi her konuda aşkla karşılıyorsa o aşk gerçek ve değerlidir. Ben böyle bir aşk için bir kadın olarak savaşırım ama böyle bir aşk yoksa da anında bırakırım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"AŞK KADINIYIM"

Hayatında biri varken iş hayatını hiçbir zaman arka plana atmadığını vurgulayan popçu, "Hiç öyle bir durumum olmadı. Biri pandemi zamanıydı, biri de pandemiden hemen sonraydı. Aşk için konserleri ve işlerini bırakma durumum olmadı. O şekilde denk geldiği için öyle hissedilmiş olabilir. Tabii ki baş başa kalınca bazı kararlar alınabilir, bu kimseyi ilgilendirmez. Bazen kendinizden bir tık ödün verirsiniz, yetmezse bir tık daha ödün verirsiniz. Bunu hepimiz yaşıyoruz, ben güçlü bir kadınım ama aşk başka bir konu, ben aşk kadınıyım. Sadece erkek-kadın ilişkisi anlamında düşünmeyin ben her şeyi aşkla yaparım. Artık şunu öğrendim bana gerçek anlamda iyi gelen biri ile aşk yaşamak istiyorum. İnşallah düzgün biri olur hayatımda, sadece aşk olsun diye hayatımda birini istemiyorum. Modumu ve beni şu anki durumumdan daha çok yükseltsin istiyorum. Belki de bu yüzden bu kadar uzun zamandır yalnızım" şeklinde konuştu.

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor Hadiseden ilk açıklama

"KENDİNE GÜVENEN GELSİN"

Hadise, "İsminizden ve ağarlığınızdan çekiniyor olabilirler mi? Uzun süredir hayatınızda biri olmama sebeplerinden biri bu olabilir mi?" sorusu üzerine ise "Olabilir. Sıla'nın bir şarkısı var ya 'Kendine güvenen şöyle gelsin' diyorum ben de. Kendine güvenmen lazım hakikaten" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BAZI ŞEYLER KOLAY OLMUYOR"

"Önceki ilişkilerinizde böyle bir durum yaşadınız mı?" sorusuna "Ben biri hakkında konuşup kimseyi rencide etmek istemem, çok özele giren bir soru ama bazı şeyler kolay olmuyor. Bu yüzden ilişki uzun süreli olmuyor" karşılığını veren ünlü isim, bir anlamda eski sevgililerine göndermede bulundu.

Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor Hadiseden ilk açıklama

Öte yandan sahne kıyafetleri hakkında Hadise, "Beğenen var, beğenmeyen var. Herkese saygım sonsuz. İsteyen izlesin, istemeyen izlemesin" dedi.