Cadde Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı

Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı

19.04.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

Bir süredir müzisyen Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Serenay Sarıkaya, New York'tan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın paylaşımı beğeni topladı.

Serenay Sarıkayanın New York pozları çok konuşuldu Ünlü isme beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği davette boy gösterdi. Sarıkaya, Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü almak üzere 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katıldı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki güzel oyuncu, derin göğüs dekolteli siyah elbisesi ve dağınık saçlarıyla tüm bakışları üzerinde topladı.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sarıkaya, tercih ettiği kombiniyle sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kesim ünlü ismi çok şık bulurken bir kesim de tarzını beğenmediklerini şu ifadelerle dile getirdi: 'Kapalı olsa daha iyi olurdu', 'Korkunç bir elbise', 'Serenay'ın acilen yeni bir stiliste ihtiyacı var. Son zamanlarda neredeyse her etkinlikte kötü giyiniyor ve bu utanç verici.', 'Hiç estetik görünmüyor maalesef.'

"MODADA İKONİK BİR İSİM OLDU"

Öte yandan GQ Türkiye, Yaratıcılık Ödülü’nün sahibinin Serenay Sarıkaya olduğunu şu sözlerle duyurmuştu:

Bir aktris olarak ilham veren yeteneğiyle yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol aldı, sayısız ödül kazandı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farkındalık yaratan duruşuyla modada Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu. Alice Müzikali’nde 100 oyunluk başrolüyle içindeki sesi özgür bıraktı ve tiyatro sahnelerine taşıdı. Dünyanın ilham verici yıldızlarını küresel editörlerin değerlendirmeleriyle onurlandıran ve ödüllendiren GQ Global Creativity Awards gururla sunar... GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi: Serenay Sarıkaya!

NEW YORK PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLDU

Serenay Sarıkaya New York'ta çekildiği kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Sarıkaya'nın paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcıları "Çok başka aurası var bu kadının ya", "Gözler kalbin aynasıdır" ve "O kadar güzelsin ki anlatamam" yorumlarında bulundu.

İşte Serenay Sarıkaya'nın gündem olan pozları...

Serenay Sarıkayanın New York pozları çok konuşuldu Ünlü isme beğeni yağdı

Serenay Sarıkayanın New York pozları çok konuşuldu Ünlü isme beğeni yağdı

Serenay Sarıkayanın New York pozları çok konuşuldu Ünlü isme beğeni yağdı