Fenerbahçe Fenerbahçe'de Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi! Moraller dibe vurdu

Fenerbahçe'de Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi! Moraller dibe vurdu

09.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

F.Bahçe’de hem teknik heyet hem de oyuncular son ana kadar ellerinden geleni yapacaklarını düşünürken, Galatasaray derbisi için geri sayım sürüyor. Sarı-kırmızılılarda bayram havası eserken, sarı-lacivertlilerde sorunlar katlanarak büyüyor.

Fenerbahçede Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi Moraller dibe vurdu

Konyaspor deplasmanında kaybettiği iki puanla şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe’de önce Kayserispor, ardından da Galatasaray derbisi öncesi sorunlar giderek artıyor. Mutlu sona ulaşmak için adeta geri sayıma geçen sarı-kırmızılılar çok moralli ve eksiği yok. Sarı-lacivertli takımda ise durum tam tersi...

Haberin Devamı

Önce Ziraat Türkiye Kupası’ndan, ardından da UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne havlu atılması, son olarak da ligde şampiyonluğun mucizelere kalması futbolcuların morallerini dibe indirmiş durumda. Teknik Direktör İsmail Kartal ile oyuncular arasında da iplerin koptuğu öğrenildi. Bu kadar sorunun yanında derbi öncesi Fenerbahçe’de sakatların artması sorunları adeta ikiye katladı.

Sezon boyunca İsmail Kartal’ın ideal 11’indeki iki vazgeçilmez isim olan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci derbide takımlarını yalnız bırakacak. İsmail performansıyla Avrupa’da birçok kulübü peşine takarken, Kahveci ise kariyer sezonunu yaşıyor. Bu iki futbolcunun yerine oynayacak isimler olan Cengiz Ünder ve Rade Krunic geldikleri günden itibaren en çok eleştiriler oyuncular arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi Moraller dibe vurdu

Özellikle Cengiz, Konyaspor maçında da bulduğu şansı iyi değerlendiremezken, Krunic de İsmail Kartal’ın en çok istediği oyuncular arasında ilk sırada olsa da bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı.

Fenerbahçe’de bu yüzden önce takımla hocanın bağlarının kopması, ardından da yaşanan sakatlıklar derbiye sayılı günler kala takımın moral olarak dibe vurmasını sağladı.