Voleybol Joanna Wolosz'un Türkiye sözleri tepki çekti

Joanna Wolosz'un Türkiye sözleri tepki çekti

30.04.2024 - 13:44 | Son Güncellenme:

Bir dönem Fenerbahçe Opet'in transfer gündemine gelen dünyaca ünlü Polonyalı pasör, ülke basınına Sultanlar Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Joanna Woloszun Türkiye sözleri tepki çekti

Dünyanın en iyi pasörleri arasında gösterilen ve Imoco Conegliano'da forma giyen Joanna Wolosz, Sultanlar Ligi ile İtalya Ligi'ni kıyasladı. 

Haberin Devamı

Polonya basınına konuşan yıldız oyuncu, kulüpteki geleceği ile ilgili olarak "Yakında her şey açıklanacak ve Conegliano'da kalma ihtimalim yüksek. Bunu resmi olarak söylemek istemiyorum, bunun için gelecekteki ya da mevcut takımımdan yeşil ışık bekliyorum. Gelecek sezon nerede oynayacağım bu noktada taraftarlar için o kadar da ilginç olmamalı. Şampiyonlar Ligi finalinden sonra her şey netleşecek.

'TÜRKİYE'DE 3 YA DA 4 TANE ÇOK GÜÇLÜ TAKIM VAR' 

Wolosz, "Seni ileride Türkiye Ligi'nde görebilecek miyiz?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: Bilmiyorum ama bu çok ilginç bir rota. Magda'nın orada kendini çok iyi hissettiğini görebiliyorum. Harika bir lig ancak bence Türkiyede 3 ya da 4 tane çok güçlü takım var ve diğer takımlar İtalya'daki gibi aynı seviyede değil. Burada 5. sıradan aşağıya doğru olan kulüplerden bahsediyorum.

Haberin Devamı

Türk taraftarlar, Imoco Conegliano'nun İtalya Ligi'nde şampiyonluğa ambargo koyduğunu hatırlatarak, Polonyalı yıldızın açıklamalarına tepki gösterdi.

 

Yazarlar